Etsin kunnes löydän sun konserttisarja!

Markku Aron ura laulajana ja viihdyttäjänä on häikäisevä. 48 vuotta äänistudioissa, konserttisaleissa ja tanssilavoilla on melkoinen saavutus ja kova keikkatahti jatkuu edelleen.

Suunnitellessamme uutta konserttisarjaa asetimme tavoitteeksi hieman aiempaa viihteellisemmän linjauksen. Saimme ajatuksen 60- ja 70-lukujen hittikavalkadista. Halusimme myös mukaan mahdollisimman monia suomenkielisiä kappaleita. Solisteista tulikin heti mieleen Markku Aro, joka levytti tuolloin useita hiteiksi nousseita kappaleita. Sloganiksi ajattelimme ensin ”ollaan lähekkäin”, mutta päädyimme lopulta kappaleeseen ”Etsin kunnes löydän sun”, josta teimme kaksi sovitusta; instrumentaalialoituksen ja toisessa setissä kuultavan lauluversion. Sovittajana tietenkin Saku Järvinen.

Muut mukaan valitut Markun hittibiisit ovat perinteiset Käyn uudelleen eiliseen, Ollaan lähekkäin, Hyvännäköinen ja duetto Mun suothan tulla vierees sun. Lisäksi valitsimme mukaan Markun erinomaisesti tulkitsemia Tom Jonesin hittejä, kuten It’s Not Unusual ja Thunderball. Emmekä unohtaneet Markun soul-osaamista, jota edustavat Mustang Sally ja Unchain My Heart!

Ajan naisvokalistien hittikappaleitten tulkitsijaksi saimme Elina Vettenrannan, joka monitaiturina venyy genrestä toiseen. Mukaan valittiin perinteisiä suomalaisia sen ajan suosikkeja kuten Valoa ikkunassa, Kolmas linja, Carolan ihana Rakkauden jälkeen, Jäätelökesä sekä Kun hämärtää. Ulkomaisista suosikeista mukaan valikoituivat mm. Barbra Streisandin tulkinnallisesti vaativa All In Love Is Fair ja The Way We Were sekä Carole Kingin I Feel The Earth Move. Abbaa tietenkin täytyi ottaa mukaan ja heidän monista hiteistään valikoitui Thank You For The Music ja duettona Waterloo. Mitäpä olisi konsertti ilman Beatles aikojen muistelua ja kappaletta Can’t Buy Me Love!

etsinkunnes_kuva_web

Tässä konserttisarjassa bändin instrumentaaleina esitetään ainakin torvensoittajien suosikkiyhtyeeksi nousseen Herb Alpertin Tijuana Brasin kappaleet A Taste Of Honey ja Tijuana Taxi! Muistattehan heidän tyylinsä, jossa trumpetistit letkeällä tavalla hieman venyttävät ääniä fraasien aluissa ja lopuissa.

Kiitokset mainioille biisien sovittajille; Saku Järviselle, Tero Lindbergille (loistava trumpetisti) ja Hessu Heinoselle! Eipä tulisi tällaisen porukan soitosta yhtään mitään ilman juuri tälle kokoonpanolle tehtyjä sovituksia ja orkestrointeja.

Treenijakso alkaa olla viimeisiä viilauksia lukuun ottamatta takana! Juontoja vielä hieman hiotaan ja sitten astutaan Kangasala-talon lavalle 22.1. klo 16:00! Muut konserttipaikat ovat: Rauma Sali 29.1., Hyvinkää Sali 19.2., Tampere talo 23.2., Kokkolan Snellman Sali 19.3., Kuopion Musiikkikeskus 26.3., Hämeenlinnan Verkatehdas 2.4. ja Kuusankoskitalo 23.4.! Liput ovat nyt myynnissä joko Lippupisteen, Ticketmasterin tai Lipputoimiston nettimyynnissä tai myyntipisteissä, salien myyntipisteissä ja luonnollisesti ovelta tuntia ennen konsertin alkua.

Tervetuloa!

– Hannu


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.