Kuvauspäivä

New York, New York Draamakonsertissa nähdään lavalla live-esityksen lisäksi tarinaa eteenpäin kuljettavaa videoprojisointia. Tässä tunnelmia videon kuvauspäivältä… Jälkituotannossa tarvitsee kyllä käyttää jonkinnäköistä magiikkaa, että Manse saadaan muuntumaan New Yorkiksi 🙂 – Videon ohjaaja ja kuvaaja: Saara Leutola | Tuottaja ja kuvaaja: Alen Plehandzic | Puvustaja: Katariina Järvinen | Maskeeraaja: Anni parkkinen | Kiitos: Tampere Sokos Hotel Villa, Panimoravintola Plevna, Halonen, Marks & Spencer, Tampereen Työväen Teatteri ja Kookenkä –

(Kuvat Maria Timmerbacka)


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.