Night and Day – Syksyn 2016 svengaava konserttikiertue!

HT Combon syksyn 2016 konserttikiertueen teemaksi on valittu Night & Day samannimisen kappaleen mukaan. Tämä nostalginen hitti-biisi kuullaan heti konsertin alussa Dave Wolpen vauhdikkaana bändisovituksena ja uudestaan konsertin lopussa Saku Järvisen vaikuttavana sovituksena laulu- ja instrumentaalisolisteille sekä bändille!

Night & Day konserteissa kuullaan instrumentaalisolistina taiturimainen klarinetisti ja saksofonisti Antti Sarpila, joka on ehkä menestynein perinteisen tyylin jazzmuusikko Suomessa ja hyvin tunnettu myös kansainvälisesti. Hän on uransa aikana esiintynyt useimmissa maailman merkittävimmissä konserttisaleissa, kuten Carnegie Hall New Yorkissa Yhdysvalloissa. Levytyksiä Antti on julkaissut useita kymmeniä. Lisäksi hän on vieraillut useiden muiden tunnettujen artistien levytyksissä. Antti on palkittu Suomen Jazzliiton arvostetulla Yrjö-palkinnolla v. 1997 ja Classic Jazz ry:n Louis Armstrong -palkinnolla v. 1996.

Laulusolistina kiertueella kuullaan Elina Vettenranta, joka tuli suuren yleisön tietoisuuteen voitettuaan kuningattaren tittelin Seinäjoen tangomarkkinoilla v.2006. Yhteistyö huippumuusikoiden kanssa on tuonut esiin hänen monipuolisuutensa, joka taipuu moneen eri musiikinlajiin. Vettenranta on taitava tulkitsija ja hänellä on kyky koskettaa kuulijaansa. Elina on tehnyt useita levytyksiä omalla nimellään, valiten huolella kunkin levytyksen teeman ja sisällön. Viimeisten kahden vuoden aikana Elina on esiintynyt tiiviissä yhteistyössä HT Combon kanssa yhteensä lähes 30:ssa konsertissa, joista viimeisin on ”New York New York” draamakonserttisarja Frank Sinatran hitteihin perustuen.


nightandday_promo_kuva


Night & Day konserttikiertueen ikimuistoiset balladit ja vauhdikkaat swingit on kattava kavalkadi niin sanottujen kultaisten vuosikymmenien tunnetuimpia hittejä kuten; A Foggy Day in London Town, September Song, My Funny Valentine, I Get a Kick Out of You, Body and Soul, Route 66, Misty, Fly Me to the Moon, Moonlight Serenade, S’Wonderful, Just Friends, How High the Moon, Amor Amor ja tietenkin Nigh & Day!

Sovitukset ja orkestroinnit ovat tunnettujen tekijöiden; Dave Wolpen, Mike Tomaron, Mark Taylorin, Saku Järvisen, Antti Sarpilan ja Hessu Heinosen käsialaa. Jo ensi treeneissä 8.5. osoittautui, että sovitukset ovat erittäin laadukkaita hyödyntäen erinomaisesti bändin monipuolisen soitinvalikoiman.

Teeman mukaisen tarinan käsikirjoittaja on Saara Leutola ja siinä ovat tietenkin päärooleissa konsertin solistit, vaikka toki jotkut bändinkin jäsenet saavat ansaitsemaansa jalansijaa ainakin solistisina suorituksina. Tarinaa emme tässä vaiheessa vielä paljasta, mutta se saattaa hyvinkin liittyä taivaankappaleisiin ja niiden keskinäiseen vuorovaikutukseen ja tärkeään rooliin ihmisten elämässä.

Tälläkin konserttikiertueella puvustuksesta vastaa ATAC Designin Marja Katariina Järvinen.

Katso konserttipaikat ja lipputiedot täältä! 

– Hannu


Vastaa

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.