HURMIO à la Teemu Roivainen, Henrik Perelló & HT Combo – konserttisarja käynnistyy!

Viimeistelyharjoitukset Teemun ja viulutaiteilija Henrik Perellón kanssa on tehty ja näin ollaan valmiita aloittamaan viiden konsertin sarja, joka käynnistyy Huittisten Risto Ryti salissa su 11.2.2018 klo 17:00.

Konserttisarjan biisivalinnat on tehty huolella niin, että siinä on ensimmäisessä setissä useampia Olavi Virran tunnetuksi tekemiä hittejä täydennettyä orkesteriesityksillä. Ja toinen setti painottuu Frank Sinatran hitteihin.

Aika suuri osa sovituksista on Henrik Perellón käsialaa ja Henrik myös taiteilee viulullaan useissa kappaleissa. Eräänlainen namupala on Henrikin itsensä tulkinta Errol Carnerin kappaleesta Misty joka on Saku Järvisen sovittama.

Ensimmäinen harjoitus ja kohtaaminen Teemun kanssa oli aluksi hieman jännityksen täyteinen. Vaikka Teemu esiintyy oman bändinsä lisäksi monenlaisten kokoonpanojen kanssa, niin luonnollisesti hieman varttuneemmista soittajista koostuva bändi (HT Combo) saattoi aiheuttaa hieman arvailuja … mihinkähän nyt tuli ryhdyttyä. Mutta jo ensimmäisten sävelten alkaessa soimaan, huomattiin molemmin puolin, että huoleen ei ole aihetta. Bändin puolella saattoi käydä niinkin, että hieman unohduttiin kuuntelemaan Teemun upeaa laulantaa ja joitain nuotteja jäi vahingossa soittamatta.


timea_hurmio_ohjelma


Tähän konserttisarjaan saimme hieman rivistöömme vaihtelua, kun pianon ääreen istuu mainio Juhana Mattila ja pasuunaa tuli soittamaan Mika Heikkilä. Hyviä kokemuksia molemmin puolin!

Kangasala talon konsertti 22.2. tullaan tallentamaan ja siitä saadaan varmaan näytteitä tännekin katsottavaksi ja kuultavaksi.

Joihinkin konsertteihin on vielä hajapaikkoja tarjolla (klikkaa tästä lipputietoihin), joten tervetuloa mukaan kuuntelemaan erinomaista aikuisille suunnattua musiikkia!

11.2.2018 – Huittisten Risto Ryti sali
18.2.2018 – Porin Promenadi sali
20.2.2018 – Hyvinkääsali
21.2.2018 – Hämeenlinnan Verkatehdas
22.2.2018 – Kangasala-talo

– Hannu Timmerbacka

(Kuva: Maria Timmerbacka)

 

SaveSave