Syksyn 2018 HURMIO-konserttisarjan jälkitunnelmia!

hurmio_roivainen
Hurmio à la Teemu Roivainen & Henrik Perelló

Kuluvan vuoden 2018 aikana toteutetut 12 konserttia eripuolilla Suomea olivat orkesterille mieliinpainuva menestys. Teemu Roivaiselle ja Henrik Perellólle ylös nouseva yleisö viimeisten sävelten jälkeen on tietenkin ”normaali” seuraamus hyvästä suorituksesta, mutta tamperelaisbändille sellainen on aina mieleenpainuva kokemus! Kiitokset kaikkien salien teknisille ja muille yhteistyöhenkilöille hienoista toteutuksista.

Kuten etukäteen arvelimmekin, olivat Teemun tango-tulkinnat taattua tavaraa, jota Henrikin uudistetut orkestroinnit vielä korostivat. Erityisesti voidaan nostaa esiin tangot Romanesca ja Mustasukkaisuutta, jotka soivat todella erinomaisesti ja toimivat myös sopivana haasteena soittajille. Yllätyimme kuitenkin erityisesti Teemun Sinatra tulkinnoista, joista saimme todella positiivista palautetta yleisöltä!

Viulu Big Bändissä ei ole ihan jokapäiväinen kokemus viihdekonserteissa. Vaikka 50- ja 60-luvuilla viulua käytettiin viihdemusiikissa hyvinkin paljon, niin nykypäivinä se on harvinaista herkkua. Luonnollisesti kuka tahansa viulisti ei yleisöä mukaansa innosta, mutta Henrik Perellón tulkinnat esimerkiksi kappaleista Misty ja Avalon saivat yleisön pauloihinsa. Erityisesti Henkrikin Misty tulkinta toi vääjäämättä mieleen viuluvirtuoosi Nigel Kennedyn soiton ja viulun soundin.

Lähikuukausina HT Combo ei konsertteja järjestä, vaan keskittyy yksityistilaisuuksiin. Kuitenkin ainakin toukokuussa 2019 jatkamme Teemun ja Henrikin kanssa Hurmio-konsertteja useilla paikkakunnilla ja hieman kehitetyssä muodossa. Tässä vaiheessa tavoitteena on järjestää kuusi konserttia niin, että myös pohjoisempi ja lounainen Suomi ovat paikkakuntina mukana.

Tampereella 29.10.2018

– Hannu Timmerbacka