HURMIO Teemu Roivaisen kanssa jatkuu syksyllä 2018!

Helmikuun konserttisarjan jälkeen sovimme solistien ja bändin kanssa tutkivamme kalentereita huolella, löytääksemme sopivia päiviä jatkaa konserttisarjaa syksyllä 2018. Tutkiminen tuotti tulosta ja nämä ikuisille romantikoille suunnatut konsertit saavat jatkoa seuraavasti:

16.8. klo 19:00 Pyynikin kesäteatteri, Tampere
4.9. klo 19:00 Rauma-Sali, Rauma
6.9. klo 19:00 Järvenpää-talo, Järvenpää
9.9. klo 17:00 Seinäjoen konserttitalo, Seinäjoki
30.9. klo 15:00 Tampere-talo (pieni Sali), Tampere
10.10. klo 19:00 Kangasala-talo, Kangasala
11.10. klo 19:00 Mikaeli, Mikkeli
(Tarkempiin konserttitietoihin pääset tästä)

Biisilista kehittyy hivenen ja mukaan tulee ainakin yksi uusi Teemun suosikkikappale ja viuluvirtuoosi Henrik Perelló innostunee soittamaan yhden tai kaksi soolobiisiä aiempien lisäksi.

Bändin toimintaidean mukaisesti konsertit on suunnattu erityisesti aikuseen makuun, eli 55+ ikäisille, mutta iloksemme konserttien yleisöjakauma on usein kohtalaisen tasapainoinen eri ikäryhmien kesken. Tosin tasapainoinen tarkoittaa tässä tapauksessa sitä, että jopa joitakin nuoriakin havaitsee katsomossa silloin tällöin.

Biisien sovittajat nousevat harvoin parrasvaloihin. Big Band-musiikki ei onnistu ilman sovituksia ja orkestrointeja. HT Combolla on ollut tässäkin konserttisarjassa ilo soittaa hyviä sovituksia erityylisiltä sovittajilta. Yhdysvaltalainen sovittajaveteraani Dave Wolpe on tehnyt valtavan määrän BB-sovituksia ja niistä merkittävän osan Frank Sinatralle. Tyypillisesti Wolpen sovitukset ovat ns. puhaltajaystävällisiä samoin kuin Pentti Lasasen tekemät sovitukset. Hurmio-sarjassa on myös päästy soittamaan Henrik Perellón mainioita tangosovituksia, joissa taitava viulunsoitto näyttelee merkittävää osaa. Ehkäpä saamme vielä jonkun lisää syksyn konsertteihin.

Tervettuloa kuuntelemaan tunteen paloa!

– Hannu Timmerbacka