Virta vie Pyynikille: Hurmiossa Päivin Öin

hurmiossa_roivainen_klas_pieni
Kuva: Virta vie Pyynikille

Teemu Roivaisen, viulisti Henrik Perellón ja HT Combo mini big bandin konserttiyhteistyö jatkuu elokuussa Tampereella Pyynikin upeissa maisemissa, jonne vierailevaksi solistiksi saapuu sopraano Angelika Klas. Angelika nähdään ensimmäistä kertaa HT Combon solistina.

Angelika Klas tunnetaan yhtenä Suomen karismaattisimmista ja valloittavimmista laulajasolisteista. Hän on esiintynyt laajalti niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Hän on poikkeuksellisen monipuolinen artisti, jonka ohjelmisto ulottuu ooppera- ja kamarimusiikista musikaali- ja näyttämömusiikkiin sekä jazz-tulkintoihin. Hänet tunnetaan erityisesti Astor Piazzollan ja argentiinalaisen tangon taiturillisena tulkitsijana.

Konsertissa tullaan kuulemaan Angelikan ja Teemun loistavia tulkintoja suosituista tangoista, kuten Hopeinen Kuu ja Mustasukkaisuutta sekä Frank Sinatran hittikappaleista, kuten Strangers In The Night ja New York New York. Konsertissa kuullaan myös Henrik Perellón soolokappale Avalon.

Tervetuloa 50-ja 60-lukujen tunnelmiin Pyynikin kesäteatterin ainutlaatuisiin puitteisiin sunnuntaina 18.8.2019 klo 15:00!

Liput
Virta vie Pyynikille