Hopeinen kuu

hopeinen_kuu_1200x628_screen_event
Hopeinen kuu 2019

Syyskuussa Teemu Roivainen, Henrik Perelló ja HT Combo kiertävät suomea uudella teemalla Hopeinen Kuu! Vuoden 2014 tangokuningas jatkaa hienoja tulkintojaan legendaaristen Olavi Virran ja Frank Sinatran suosituimmista levytyksistä. Teemu on eittämättä yksi parhaista tangolaulajista kautta-aikojen, mutta hän on osoittautunut myös loistavaksi Frank Sinatran hittikappaleitten tulkitsijaksi.

Viulutaiteilija Henrik Perelló on virtuoosimainen soittaja, mutta myös loistava musiikkikappaleitten sovittaja ja orkestroija. Tämän konserttisarjan orkesterisovitukset ovatkin suurelta osin Henrikin käsialaa.

Tamperelainen 10 soittajan HT Combo on muutamassa vuodessa saavuttanut merkittävän aseman suomalaisten isojen viihdeorkestereiden joukossa.

Tule kuulemaan Teemun loistavia tulkintoja klassisista ikivihreistä tangoista, kuten Hopeinen Kuu, Tulisuudelma ja Öiset Kitarat. Frank Sinatran kappaleista kuullaan muun muassa My Way, New York New York, Lady Is a Tramp. Muista kappaleista voidaan erityisesti nostaa esiin Henrik Perellón soolokappaleet Misty sekä Avalon ja orkesterin vauhdikas Sing Sing Sing.

Kiertueen paikkakunnat ovat 1.9. Kangasala, 4.9. Huittinen, 5.9. Nokia, 11.9. Kuusankoski, 12.9. Hyvinkää, 25.9. Espoo ja 26.9. Tampere.

Tarkemmat konserttipaikat ja lipputiedot Konsertit sivulta.

Tervetuloa!