Keväällä luvassa jazzia ja swingiä!

Tenor Madness: Manuel Dunkel & HT Combo
Manuel Dunkel & HT Combo: Tenor Madness (alkuperäinen valokuva Teemu Mattsson / Graafinen suunnittelu Maria Timmerbacka)

Tänä keväänä Tampereella sukelletaan syvälle perinteiseen jazz-musiikkiin. Tenor Madness -konsertin solistina toimii upean ilmaisuvoimainen tenorisaksofonisti Manuel Dunkel!

Dunkel on yksi tämän hetken arvostetuimmista suomalaisista jazz-muusikoista. Hänet tunnetaan soittimensa vivahteikkaasta soundista, virtuositeetista ja vahvasta post-bop tyylisestä ilmaisustaan. Tämä UMO:sta tuttu Sibelius-Akatemian kasvatti on palkittu Jazzliiton Yrjö-palkinnolla. Hän on konsertoinut useiden kansanvälisesti merkittävien jazz-muusikoiden kanssa sekä julkaissut 7 soololevyä ja ollut mukana yli 60:llä albumilla.

Tenor Madness konsertin ohjelmistoon Manuel Dunkel ja orkesteri ovat valinneet useita legendaarisen tenorisaksofonistin Sonny Rollinsin säveltämää ja tunnetuksi tekemää kappaletta. Joista ehkä tunnetuimpia ovat Tenor Madnesin lisäksi, Doxy ja St.Thomas. Muita kuultavia kappaleita ovat mm. Shiny Stockings, Sugar, Just Friends ja jazz versio Beatles kappaleesta Here There & Everywhere.

Tenor Madness
08.03.2023 Klo 19.30 Tampere – Tampere-talo

Lisäksi New York New York – Frank Sinatra tähtikonsertit jatkuvat ja mukana on solistina taitava showmies Mikael Konttinen!

Frank Sinatra oli oman aikakautensa ylivertainen laulujen tulkitsija. Hänen poikkeuksellisen kykynsä luoda lauluihin juuri oikea tunnelma, nosti useita sävellyksiä listahiteiksi ja säveltäjiä sekä orkestereita suuren yleisön tietoisuuteen.

Mikael Konttinen on tunnettu loistavana laulujen tulkitsijana, mutta myös useiden tv-esiintymistensä myötä erinomaisena juontajana ja show-tähtenä. Tässä konsertissa Mikael kertoo mielenkiintoisella tavalla esittämiensä laulujen taustoista ja Frank Sinatran värikkäästä ja vaiherikkaasta elämästä.

Konsertissa kuullaan Sinatran hittejä sykähdyttävinä sooloina HT Combo Big Bandin säestyksellä. Luvassa muunmuassa klassikot  Strangers in the Night, My Way, New York New York, Over the Rainbow, Mack the Knife, Fly Me To The Moon  ja All The Way.

New York New York – Frank Sinatra tähtikonsertit
19.3.2023 klo 19.00 Kuusankoski – Kuusankoskitalo Liput
23.04.2023 klo 18:00 Mikkeli – Mikaeli Liput
27.4.2023 klo 19:00 Hyvinkää – Hyvinkääsali Liput

Kaikki konsertit lipputietoineen listattuna konsertit sivulle

Tervetuloa!
– Hannu Timmerbacka