Kolme New York, New York! Frank Sinatra konserttia syksyllä 2022

Epidemian takia pariinkin kertaan siirtyneet Frank Sinatra konsertit toteutuvat viimeinkin tämän syksyn aikana. Konserttisarja alkaa Kangasalta keskiviikkona 21.9. klo 19:00 ja jatkuu Espoon Kulttuurikeskuksessa keskiviikkona 12.10. klo 19:00 sekä Tampereella Tampere-talossa 16.11. klo 19:30.

Ohjelmisto on taattua tuttua Sinatraa, mutta mukaan on otettu joitakin hieman tuntemattomampia helmiä kuten Maybe This Time ja I’ve Got The World On A String. Bändin yhtenä keskeisenä tavoitteena onkin pyrkiä pitämään elossa tunnetuimpia legendaarisia lauluja vuosien takaa. Tällaiselle musiikille on meissä ns. suurissa ikäluokissa merkittävää kysyntää ja tarjontaa valitettavan vähän. Uutta henkeä kaikille tuttuihin kappaleisiin saadaan uudistetuilla ja taidokkailla juuri tälle kokoonpanolle tehdyillä sovituksilla.

Solisteina tässä konserttisarjassa ovat tv-tuttu ja monilahjakkuus Mikael Konttinen sekä laulava jazz-kitaristi Martin Söderbacka. Martinin mukana saimme vierailevaksi basistiksi Eeva-Lotta Matikaisen, joka on nuoresta iästään huolimatta hyvin kokenut Big Band basisti. Saksofonisektiossa on tällä kertaa mukana Jukka Hänninen, joka on kaikille seutukunnan muusikoita tunteville hyvin tuttu. Jukka soittaa näissä konserteissa sekä alttosaksofonia, että huilua.

Tervetuloa mukaan kuulemaan Frank Sinatran suosituimpia kappaleita svengaavasti sovitettuna!


Hannu Timmerbacka